Föregående
Nästa

VÄLKOMMEN till digitalkonst.se
Vi älskar konst och önskar här att dela vår kärlek till konsten med er...​

Vi har valt att sälja originalverk av konstnär Per Bentley. Varje konstverk här på digitalkonst.se är ett unikt digitalt originalkonstverk som bara finns i limited edition. Konstverken här på vår digitala konstbutik i Sverige är handsignerade av konstnären med tusch eller blyerts. När ni köper en personlig digital målning från oss kan ni vara säkra på att ni är ensam i hela världen om att ha just den tavlan på er vägg. Har ni svårt att välja tavla från vår digitala konstbutik och vill ni ha en personlig digital målning efter era önskemål? Skicka oss gärna en bild, så mailar vi tillbaka ett förslag till er inom kort. Fri frakt i hela Sverige.

Fri-Frakt-liten

Köp din digitala konst här, ett par klick från att bli din...

Här kan du beställa din favorit målning och få den hemskickad med en normal leveranstid om 2 - 4 dagar. Konstverket förpackas väl och skickas helt fraktfritt inom Sverige.

Signerade DIGITALA MÅLNINGAR

01.

Beställning

Här kan ni beställa er favorit målning och få den hemskickad med en normal leveranstid om 2 - 4 dagar. Vi skickar en orderbekräftelse direkt efter genomfört köp.

02.

Betalning

Betalningen sker via betalningsalternativet Swish eller Klarna. Kontakta mig gärna om ni har några frågor på: info@digitalkonst.se eller: + 46 708 98 13 00

03.

Leverans

Konstverket förpackas väl och skickas helt fraktfritt inom Sverige. Konstverket skickas med posten samma dag som köpet genomförs och transporteras på ett tryggt och professionellt sätt direkt till er dörr. Alla våra konstverk är försäkrade under transporten.

04.

Öppet köp

Ni har 2 veckors fri returrätt mot att ni står för likvärdig returfrakt och att varan är i samma skick som när den levererades.

Scroll to Top