FRÅGOR OCH SVAR...

Här får ni svar på de vanligaste frågorna och vi finns alltid tillgängliga här på vår hemsida och på vår mail:

  info@digitalkonst.se

Vi skapar originella digitala konstverk i begränsad upplaga. Vårt mål är att skapa exklusiva målningar för alla smakinriktningar för att sprida glädje i alla hem genom att skapa mästerverk av det vi älskar mest. Tillverkningen sker i Sverige genom tryck på arkivbeständigt Art printer på slätt bomullspapper i begränsad upplaga och handsignerad av konstnären Per Bentley.

Min iPad hjälper mig att skapa alla dessa fantastiska digitala målarsamlingar. All konst online i Sverige finns att köpa. När du köper konst online härifrån kommer du att älska att ta hem några fler fantastiska målningar till din samling. Eftersom jag har ett stort intresse av bilar är mitt fokus alltid att skapa konst runt dem. Jag har erfarenhet av att måla för många kunder och ge dem svensk konst på nätet.

digitalkonst.se är det bästa stället för dig att köpa Porsche digital målning online eftersom vi bara tillhandahåller högkvalitativa målningar till alla våra kunder. Bortsett från det ger vi dig ett brett utbud av målningar som du kan använda som heminredning.

Vi kan skapa en digital målning efter era önskemål på en kär vän, naturupplevelse eller kanske som present till någon som fyller år. Skicka ett meddelande om önskemål och ladda upp en bild under fliken kontakt, så återkommer vi med pris och leveranstid.

Vi kan skapa en unik tavla av ditt husdjur efter dina önskemål.

Ja det kan ni göra, då vi alltid skickar ett förslag innan betalning och leverans.

Vi levererar fraktfritt inom hela Sverige.

Leveranstiden inom Sverige är 2 – 4 arbetsdagar med vår standardfrakt.

Paketet kommer då att returneras till oss inom en tidsperiod som postnord bestämmer. Vi kommer då att kontakta dig när paketet returneras till oss. Önskar du att vi skickar ut det igen kommer vi att debitera fraktkostnaden.

Alla digitala målningar levereras med Nöjd Kundgaranti och fria returer.

Detta innebär att vi gör allt som är möjligt för att ni som kund skall bli nöjd med er tavla. Hela köpupplevelsen är viktig för oss och vi garanterar också att hjälpa dig tills du känner dig helt nöjd, antingen genom en retur, rabatt eller leverans av en annan tavla. Skulle du av någon anledning vara missnöjd med din köpupplevelse så tveka inte att kontakta oss på: info@digitalkonst.se så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Det bästa med att köpa en målning är att den är unik från det vanliga konstverket som är lättillgängligt överallt. Detta är den främsta anledningen till att digitala målningar har blivit ett populärt konstval bland människor idag. Priset är betydligt lägre än att köpa en originalmålning i olja eller akvarell och målningen är fortfarande i begränsad upplaga och handsignerad av konstnären.

Du kan använda digitala målningar för att dekorera ditt rum och ge det ett personligt utseende. Du kan till och med ge vackra digitala målningar till din vän.

Ja vi erbjuder många olika ramalternativ och även passepartout till dina ramar genom FRAME IT som finns under fliken ramar. Alla ramar är svensktillverkade i en mängd olika standardstorlekar i upp till 70x100 cm.

Vi erbjuder Klarna Checkout Global. Du betalar smidigt och säkert med betalkort (Mastercard eller Visa), faktura eller Klarna Konto.

Välkommen att kontakta oss på: info@digitalkonst.se

Vi återkommer så snart som möjligt.

Har du någon övrig fråga?